Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Brug af Jobnet

Her på siden finder du hjælp og gode råd til Jobnet generelt, Jobnet CV'et, og hvordan du bruger Joblog.

Om Jobnet

Jobnet er jobcentrenes tilbud på internettet til alle jobsøgende og arbejdsgivere i hele landet. På Jobnet kan du finde informationer om jobsøgning, uddannelse og om at søge nye medarbejdere.

Generel vejledning om Jobnet

Denne vejledning giver dig en introduktion til Jobnet

Jobnet CV

Hvis du er jobsøgende, skal du have et CV på Jobnet. Dette CV kan du bruge i din jobsøgning, men det er samtidig et CV, der ligger tilgængeligt for virksomheder, der søger efter kandidater på Jobnet. Det er derfor vigtigt, at de oplysninger, du skriver ind i CV'et, er noget virksomhederne kan søge dig ud på. Her er det især vigtigt at udfylde en masse under punktet ’kvalifikationer’.

Derudover giver Jobnet dig muligheden for at gemme de stillinger, som du finder interessante som favoritjobs, så har du altid mulighed for at finde dem igen.

Jobnet CV'et er for mange også en god mulighed for at få systematiseret ens standardoplysninger, så du giver dig selv de bedste muligheder for at få udarbejdet det bedst mulige personlige CV. Jobnet CV'et er nemlig en god kladde til brug i udarbejdelsen af det personlige CV.


Vejledning til Jobnet CV

Denne vejledning guider dig fra start til slut i, hvordan du laver dit CV på Jobnet.


Videoguide til Jobnet CV

På under 10 minutter får du her en videogennemgang af Jobnet CV'et fra start til slut.

Joblog

Som ledig er det vigtigt at søge jobs aktivt hver uge, holde overblik i din jobsøgning og have adgang til dit materiale. Dette kan gøres ved at bruge Jobnet.

Udover at Joblog er et værktøj, du SKAL bruge i din jobsøgning, giver den dig også muligheden for, at du altid kan holde dig helt ajourført med, hvilke stillinger du har søgt. Du kan her gemme dine ansøgninger i op til fire år. Du skal huske at registrere din jobsøgning i Joblog hver uge. 

Vi opfordrer dig altid til at være så aktiv som muligt for at forbedre dine chancer for at komme til den rigtige jobsamtale. 


Vejledning til Joblog

Denne vejledning guider dig fra start til slut i, hvordan du bruger Joblog.


Videoguide til Joblog 

På ca. 5 minutter får du her en videogennemgang af Joblog fra start til slut.

 

Fra Jobnet CV til personligt CV

Man kan forholdsvis nemt gøre sit CV fra Jobnet lidt mere lækkert og få det til at se mere personligt ud. 

På 6 min får du et overblik over hvordan du gør dit Jobnet CV mere personligt

Hvis du vil gøre dit CV endnu mere personligt og arbejde mere med et kreativt layout, kan du med fordel se mere her, hvor vi har samlet en række eksempler på CV-layouts.