Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Brug af Jobnet

Her på siden finder du hjælp og gode råd til dit CV på Jobnet, og hvordan du bruger Joblog.

Jobnet CV

Hvis du er jobsøgende, skal du have et CV på Jobnet. Dette CV kan du bruge i din jobsøgning, men det er samtidig et CV, der ligger tilgængeligt for virksomheder, der søger efter kandidater på Jobnet. Det er derfor vigtigt, at de oplysninger, du skriver ind i CV'et, er noget virksomhederne kan søge dig ud på. Her er det især vigtigt at udfylde en masse under punktet ’kvalifikationer’.

Derudover giver Jobnet dig muligheden for at gemme de stillinger, som du finder interessante som favoritjobs, så har du altid mulighed for at finde dem igen.

Jobnet CV'et er for mange også en god mulighed for at få systematiseret ens standardoplysninger, så du giver dig selv de bedste muligheder for at få udarbejdet det bedst mulige personlige CV. Jobnet CV'et er nemlig en god kladde til brug i udarbejdelsen af det personlige CV.


Vejledning til Jobnet CV

Denne vejledning guider dig fra start til slut i, hvordan du laver dit CV på Jobnet


Videoguide til Jobnet CV

På cirka 16 minutter kan du få en videogennemgang af Jobnet CV'et fra start til slut

 

Joblog

Som ledig er det vigtigt at søge jobs aktivt hver uge, holde overblik i din jobsøgning og have adgang til dit materiale. Dette kan gøres ved at bruge Jobnet.

Udover at Joblog er et værktøj, du SKAL bruge i din jobsøgning, giver den dig også muligheden for, at du altid kan holde dig helt ajourført med, hvilke stillinger du har søgt. Du kan her gemme dine ansøgninger i op til fire år. Du skal huske at registrere din jobsøgning i Joblog hver uge. 

Vi opfordrer dig altid til at være så aktiv som muligt for at forbedre dine chancer for at komme til den rigtige jobsamtale. 


Vejledning til Joblog

Denne vejledning guider dig fra start til slut i, hvordan du bruger Joblog


Videoguide til Joblog 

På cirka 10 minutter kan du her få en videogennemgang af Joblog fra start til slut.