Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Uddannelse

Her finder du information omkring vores Uddannelsesambassadør Marie-Helene Pedersen, og hvad du kan bruge hende til.

Mød vores Udannelsesambassadør

Marie-Helene Pedersen er ansat som uddannelsesambassadør ved Billund Kommune. Hun kommer oprindelig fra Seychellerne, men har de sidste 30 år boet i Esbjerg. Hun har en bachelor i offentlig administration med speciale som uddannelses- og erhvervsvejleder. Derudover har hun en cand.mag. i læring og forandringsprocesser med speciale i uddannelse og kompetenceudvikling.

Marie-Helene har flere års erfaring med ledige både inden for den offentlige og private sektor, og kommer senest fra en stilling som uddannelses-, karriere- og outplacementkonsulent for ledige og opsagte borgere.

Marie-Helene kan hjælpe dig med at tænke langsigtet, og finde ud af hvilken uddannelse der er den rette for dig. Som ledig kan man godt være fokuseret på at finde job her og nu, men Marie-Helene kan som Uddannelsesambassadør oplyse dig om de muligheder, der er for dig inden for uddannelse og opkvalificering. 

 

Hør mere hvad Marie-Helene kan hjælpe dig med i denne video. 

Hvad er en Uddannelsesambassadør 

En Uddannelsesambassadør arbejder for at højne det generelle uddannelsesniveau i kommunen ved at sætte turbo på efteruddannelse og opkvalificering for kommunens borgere. Det kan være for borgere, som har en forældet eller slet ingen uddannelse, eller for borgere som af forskellige grunde ønsker at skifte spor i deres arbejdsliv.

Uddannelsesambassadøren kan på den ene side rådgive virksomheder, borgere (både dem der er i arbejde, og dem der er ledige) og jobcentrets medarbejdere og på den anden side knytte virksomheder, uddannelsesinstitutioner og kommunen sammen i et netværk, som sammen kan løfte uddannelsesniveauet for kommunens voksne borgere.