Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Mathias manglede struktur og troen på sig selv

- det fik han i praktikken hos Sanistål i Billund

Mathias har behov for struktur i sin hverdag og har haft svært ved både at stå op til et job og også finde et. Lige indtil han blev ansat i et fleksjob hos Sanistål A/S i Billund.


Læs historien og se videoklippet her nedenfor👇Gitte Lindberg hos Sanistål A/S og hendes kollegaer sagde ja til, at tilbyde Mathias en praktikplads i deres Returafdeling.
 
Efter en periode i praktikken, kunne Sanistål se, hvor meget Mathias voksede med opgaven og hvor stor værdi Mathias tilførte afdelingen.
 
Gitte Lindberg fortæller...


Mathias fik bl.a. lavet en håndbog – i første omgang til ham selv – men det viste sig hurtigt, at det også var til stor glæde for de andre kollegaer i afdelingen. Efter praktikken, tilbød vi ham en fast stilling i fleksjob, og han sagde heldigvis ja. 

Han fortjener at få en chance, og vi kan jo se, at vi, som virksomhed, har stor værdi af hans gode arbejde. Samtidig føler han, at han gør en forskel og er en del af holdet. Det er en ren win-win situation for os.Pga. sin diagnose har Mathias brug for struktur og konkrete opgaver, og her passer opgaverne på Returlageret ham rigtig godt.
 

Mathias fortæller…


Jeg får helt konkrete opgaver, og dem kan jeg forholde mig til. Det er overskueligt for mig, fordi jeg kender processen og kender hvert enkelt trin. Det er ensformigt arbejde, og det passer mig rigtig godt”.
Jeg har ønsket at arbejde, men det har været svært for mig at holde et arbejde, når opgaverne ikke har passet til mig. Men her hos Sanistål, forstår de hvilke opgaver, der passer til mig, og jeg er glad for at kunne hjælpe og være en del af en arbejdsplads.Mathias er glad for, at han nu har fået et fast arbejde, og han føler, at han gør en forskel.
 
Mathias og Sanistål A/S blev ført sammen via Jobcenter Billund og også her, må Mathias’ praktik - og nu fleksjobansættelse - fremhæves som en succeshistorie.
 
Både Mathias, Sanistål A/S og Jobcenter Billund håber, at historien kan få andre virksomheder til at få øjnene op for, at mennesker ikke er deres diagnose, men sagtens kan være en del af en arbejdsplads! ❤️#praktikplads #virksomhedspraktik #sanistål #jobcenterbillund #billundkommune #fleksjob