Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Knud Jørgensen El løb med den sociale virksomhedspris

Billund Kommunes sociale virksomhedspris Rødder & Vinger gik i år til Knud Jørgensen El for virksomhedens store indsats med lærlinge og for at åbne dørene for ledige under coronakrisen.

Velvillighed til at tage (voksen)lærlinge ind – og velvillighed til at åbne dørene under coronakrisen for ledige.

De to ting betød, hos Knud Jørgensen El ApS, elinstallatør og forhandler af hårde hvidevarer, fredag ​​den 11. december fik overrakt Billund Kommunes sociale virksomhedspris ”Rødder & Vinger” i 2020.

Uddeler af prisen er Voksenudvalget i Billund Kommune. I 2020 har udvalget haft specielt kig på virksomheder, som har gjort en særlig indsats for fastholde medarbejdere under COVID-19-krisen. Desuden har det været et kriterie, at virksomhederne gør en indsats for at højne uddannelsesniveauet i kommunen.

Syv lærlinge ud af 30 håndværkere

Tre virksomheder var nomineret til prisen, som altså i sidste ende gik til Knud Jørgensen El. Firmaet har udmærket sig ved at have flere voksenlærlinge. Lige nu har virksomheden syv lærlinge - heraf tre voksenlærlinge - ud af omkring 30 håndværkere.

Derfor kunne indehaverne Bent Kristensen, Henrik Terp Kristensen og Bo Krolykke fredag ​​modtaget prisen, som blev overrakt af Robert Terkelsen, formand for Voksenudvalget i Billund Kommune..Madsen modtager Rødder og Vinger 2021 fra formanden for Voksenudvalget i Billund Kommune, Robert Terkelsen.

Knud Jørgensen El vandt Rødder & Vinger-prisen i 2020 - Netavisen Grindsted

Prisen Rødder & Vinger består af en check på 10.000 kr., en statuette og et diplom.