Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Peter Veilgaard ApS

Peter Veilgaard er nomineret til den sociale virksomhedspris, da virksomheden over flere år har udvist stort engagement og har åbnet dørene for mennesker, som erhvervsmæssigt har haft brug for en ekstra hjælpende hånd.

Malermester Peter Veilgaard er en mindre virksomhed, som dels udfører en bred vifte af malerarbejde og dels omfatter en fysisk butik på Nollundvej i Grindsted, hvor man kan få hjælp og vejledning af en faglært maler og købe produkter.

Peter Veilgaard


Virksomheden har over flere år udvist stort engagement og har åbnet dørene for mennesker, som erhvervsmæssigt har haft brug for en ekstra hjælpende hånd. Det gælder fx mennesker, som står i en svær livssituation eller har forskellige psykiske udfordringer, og i en periode kræver ekstra rummelighed af en arbejdsplads.

Her har Peter Veilgaard udvist stor indføling og empati og samtidig formået at give den enkelte et ansvar, som har fået medarbejderen til at vokse. Virksomheden har haft vilje til at tilrettelægge arbejdet fleksibelt ud fra de nye medarbejderes eller praktikanters ”dagsform”.

Det kræver en bemærkelsesværdig fornemmelse for det enkelte menneske og et øje for fx hvordan man kan sætte personer i praktik sammen med de faste medarbejdere, således at de bedst muligt kan optræne arbejdsevne. Ligeledes har virksomheden fundet løsninger således, at de borgere, der har en lav arbejdsevne, kan forsætte som medarbejdere i et fleksjob.

Peter Veilgaard er kendetegnet ved ikke at fokusere på økonomisk bundlinje alene, men også på det menneskelige aspekt i form af den værdi, som et arbejde på bare få timer kan gøre for den enkelte.