Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Plejecenteret Mødestedet

Plejecentret Mødestedet er nomineret til den sociale virksomhedspris af medarbejderne for et godt arbejdsmiljø og høj faglig kvalitet. Arbejdspladsen er rummelig på flere plan.

Plejecenteret Mødestedet ligger i hjertet af Grindsted, og har 27 boliger. Der er ca. 30 ansatte fordelt på pleje, køkken, vaskeri og pedel.

Beboere på mødestedet


Plejecentret Mødestedet er nomineret af medarbejderne for et godt arbejdsmiljø og høj faglig kvalitet. Arbejdspladsen er rummelig på flere plan.

Man har flere borgere i arbejdsprøvning og skånejob og oplever, at det er en gevinst både for arbejdspladsen, og at den enkelte får en identitet ved at være en del af fællesskabet. Personalegruppen er multikulturel med medarbejdere fra bl.a. Tyskland, Holland, Sri Lanka, Letland og USA. Arbejdspladsen tager således et ansvar for integration af udenlandske borgere på det danske arbejdsmarked.

Arbejdspladsen er kendetegnet ved en høj faglighed til gavn for borgere, pårørende og frivillige, og medarbejderne tager medansvar for at sikre fremtidens arbejdskraft ved at bidrage til gode uddannelsesforløb for SOSU-elever og SSA-elever.