Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Rønhoffs Hundepension & Træningscenter

Rønhoffs Hundepension & Træningscenter er nomineret til den sociale virksomhedspris, da virksomheden i det seneste år har taget et stort socialt ansvar på arbejdsmarkedet ved at ansætte medarbejdere i fleksjob.

Rønhoffs Hundepension og Træningscenter er en nystartet virksomhed fra 2018 og er beliggende 10 minutters kørsel fra Billund Lufthavn. Virksomheden tilbyder både hundepension, holdtræning og individuel hundetræning.

Rønhoffs Hundepension & Træningscenter


Rønhoffs Hundepension og Træningscenter har gjort en særlig indsats i forhold til det rummelige arbejdsmarked, og har i det seneste år taget et stort socialt ansvar på arbejdsmarkedet ved at ansætte medarbejdere i fleksjob. 
Det gælder også ansatte i fleksjob, som har haft brug for en særlig rummelighed og tålmodighed af arbejdspladsen for at finde fodfæste på arbejdsmarkedet.

Virksomheden viser med sine handlinger vægt bag ordene om, at alle skal have en chance. De ansatte i fleksjob løser værdifulde arbejdsopgaver for virksomheden og er med til at sikre, at den daglige drift kører.

Virksomheden har desuden udvist stor personlig omsorg for sårbare medarbejdere.